Springen naar inhoud

Aardappelen eiwit


  • Log in om te kunnen reageren

#1

bitterkoekje

    bitterkoekje


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 26 maart 2009 - 11:05

Ik heb een manier nodig om de bruinkleuring van de eiwitten uit aardappelen tegen te gaan. Hiervoor moet ik weten:
- Welke enzymen/factoren zorgen voor de bruinkleuring van het eiwit?
- Hoe kan ik deze factor/dit enzym uitschakelen?

ik zou het erg op prijs stellen als jullie hierop kunnen antwoorden, als je daar eventueel meer informatie voor nodig hebt, antwoord dan maar even.

bvd,
Tjesse

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures