Springen naar inhoud

Kiemvrij


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Sopure

    Sopure


  • >25 berichten
  • 41 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 18 april 2009 - 13:11

Hallo iedereen,


Omdat bacteriŽn in de voedingsindustrie voedselbederf en vergiftiging kunnen veroorzaken moet met zeer hygiŽnisch, secuur en kiemvrij werken. Nu vroeg ik me af wat er hier precies bedoeld wordt moet "kiemvrij werken" ...
Zou iemand me dit aub kunnen uitleggen?


Alvast bedankt!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

anusthesist

    anusthesist


  • >5k berichten
  • 5818 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 18 april 2009 - 15:47

steriel
That which can be asserted without evidence can be dismissed without evidence.

#3

Ensiferum

    Ensiferum


  • >250 berichten
  • 662 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 18 april 2009 - 16:50

Alternatief doet men iets met het voedsel na bereiding dat alle micro-organismen kapot maakt, zoals met gamma of RŲntgen stralen bestralen of er goede bewaarmiddelen bij gooien.

#4

Sopure

    Sopure


  • >25 berichten
  • 41 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 18 april 2009 - 17:01

Zo simpel was het dus ;) Bedankt!





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures