Springen naar inhoud

[scheikunde]bepaling azijnzuurgehalte in tafelazijn.


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Drummer

    Drummer


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 24 april 2009 - 13:48

Hallo allemaal,

ik moet het volgende oplossen maar ik begrijp er niks van. kan iemand me misschien helpen?

Beschrijf hoe een kwantitatieve bepaling kan worden uitgevoerd om het azijnzuurgehalte in tafelazijn te bepalen. Geef hierbij aan hoe je te werk gaat, welk glaswerk gebruikt wordt en welke berekeningsstappen er uitgevoerd moeten worden. Berekeningen en reactievergelijkingen behoeven niet te worden vermeld.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44867 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 25 april 2009 - 10:04

"Give a man a fish and you feed him for a day. Teach him how to fish and you feed him for a lifetime. "
(Lao Tzu (betwist) )

We hebben een schitterende [Handleiding] zoeken met ;)

probeer eens met titratie azijnzuur bijvoorbeeld?
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#3

Marko

    Marko


  • >5k berichten
  • 8935 berichten
  • VIP

Geplaatst op 25 april 2009 - 10:29

Dit onderwerp past beter in het huiswerkforum en is daarom verplaatst.

Cetero censeo Senseo non esse bibendum






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures