Springen naar inhoud

[foutmelding] afbreken pagina


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 21 mei 2009 - 18:13

De laatste dagen krijg ik, wanneer ik een pagina op WSF wil openen, regelmatig de volgende foutmelding:

foutmelding.png



Heeft er nog iemand last van dit probleem of ligt het waarschijnlijk aan mijn computer/internetverbinding?

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

TD

    TD


  • >5k berichten
  • 24049 berichten
  • VIP

Geplaatst op 21 mei 2009 - 19:20

Dit heb ik nog nooit gehad? Heb je enige systematiek kunnen ontdekken in wanneer je deze foutmelding krijgt? Enkel bij bepaalde pagina's/topics/...?
"Malgré moi, l'infini me tourmente." (Alfred de Musset)

#3

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 21 mei 2009 - 19:38

Nog niet echt op gelet, het gebeurt meestal erg onverwacht. Ik zal er in de toekomst aandacht aan besteden.

PS: Het hoeft niet gezegd dat, wanneer ik de melding sluit of op "OK" klik, de pagina zich afsluit.

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#4

Miels

    Miels


  • >5k berichten
  • 14506 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 21 mei 2009 - 22:21

Ik heb 'm zelf nog nooit gezien. Wat kan schelen is dat ik Firefox gebruik in plaats van Internet Explorer. Welke versie van IE gebruik je? Dan ga ik proberen om die te pakken te krijgen, wellicht kunnen we samen de regelmaat ontdekken.

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


#5

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 22 mei 2009 - 12:04

Ik gebruik IE v7.00 (7.00.6001.18000). Alvast bedankt voor de moeite.

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#6

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 22 mei 2009 - 13:36

Tien minuten geleden gebeurde het toen ik op "Nieuwe berichten" klikte:

foutmelding__2_.png

Op "OK" klikken gaf het volgende:

foutmelding__3_.png

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#7

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 24 mei 2009 - 18:04

Zonet trad opnieuw hetzelfde probleem op bij het (proberen) openen van de topic "Goniometrische vergelijkingen":

foutmelding__4_.png

Een tweede poging om dezelfde topic te openen, onmiddellijk erna, gaf geen problemen.

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#8

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 24 mei 2009 - 18:42

De foutmelding volgen elkaar nu snel op. Zonet had ik er weer één bij een poging om te antwoorden in de topic "[Wiskunde] Analytische vlakke meetkunde van de tweede graad":

foutmelding__5_.png

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#9

TD

    TD


  • >5k berichten
  • 24049 berichten
  • VIP

Geplaatst op 24 mei 2009 - 18:49

Het is blijkbaar steeds dezelfde foutmelding, ik zou je de moeite besparen om er telkens een screenshot van te uploaden (spaart ook weer wat plaats).

Ik weet niet of Miels iets op het spoor is, maar je kan alleszins overwegen om naar een andere (betere ;)) browser over te stappen. Dat moet je natuurlijk niet per se hiervoor doen (het is ook geen structurele oplossing voor anderen met dit probleem), maar er zijn misschien meer voordelen aan verbonden.
"Malgré moi, l'infini me tourmente." (Alfred de Musset)

#10

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 24 mei 2009 - 18:56

Het is blijkbaar steeds dezelfde foutmelding, ik zou je de moeite besparen om er telkens een screenshot van te uploaden (spaart ook weer wat plaats).

Ik was ook van plan om er na deze mee te stoppen.

Ik weet niet of Miels iets op het spoor is, maar je kan alleszins overwegen om naar een andere (betere ;)) browser over te stappen. Dat moet je natuurlijk niet per se hiervoor doen (het is ook geen structurele oplossing voor anderen met dit probleem), maar er zijn misschien meer voordelen aan verbonden.

Ik heb reeds Google Chrome geïnstalleerd naast IE, maar uit gewoonte klik ik toch steeds op die laatste. Daar moet ik maar eens vanaf stappen.

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#11

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 29 mei 2009 - 09:01

Hee, ik kreeg hem zojuist ook voor het eerst (Windows XP Professional SP2 en IE7.0). Helaas kun je dan niet meer in de bron kijken.
Ik kreeg het bij het verlaten van de zoekresultaten (klikken naar de index), de header was net geladen en toen klapte hij eruit. Herladen van de pagina was vervolgens geen probleem.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#12

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 29 mei 2009 - 18:10

Even ging het goed, maar zonet had ik er opnieuw last van, bij het openen van "Je voeten in 1500 kg beton".

Herladen van de pagina was vervolgens geen probleem.

Klopt, dat is het bij mij ook niet.

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#13

klazon

    klazon


  • >5k berichten
  • 6607 berichten
  • Pluimdrager

Geplaatst op 05 juni 2009 - 09:15

Ik heb dit de laatste dagen ook een paar keer meegemaakt. Geen bepaalde systematiek kunnen ontdekken.

#14

Caithlin

    Caithlin


  • 0 - 25 berichten
  • 5 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 05 juni 2009 - 21:11

Ik heb het probleem nog niet gehad op deze site, maar wel op een forum van forumup.nl
Daar krijg ik regelmatig de foutmelding en met mij het halve forum.

#15

ypsilon

    ypsilon


  • >5k berichten
  • 11085 berichten
  • VIP

Geplaatst op 05 juni 2009 - 21:17

Die gebruiken phpBB, wij gebruiken Invision. Dus daar zijn we niet veel mee...





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures