Springen naar inhoud

Vers vlees in diepvries zwaarder of lichter


  • Log in om te kunnen reageren

#1

konyali42

    konyali42


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 02 juni 2009 - 19:24

hallo allemaal,

sorry als ik mijn topic in een verkeerde subforum heb gezet.

mijn vraag is als ik 1 kg vers vlees in diepvries zet en ik haal het der uit nadat het bevroren is weegt het dan meer of minder.



sommige mensen seggen dat het meer weegt omdat het vriest en dan water in zit ofzo

en sommige zeggen de moleculen veranderen waardoor het gelijk blijft



ik ben der echt benieuwt naar en zoek lang antworodt

ik hoop dat jullie me kunnen helpen knip, geen e-mailadressen (mod Phys) graag emailen of een pm is ook goed


mvg,
Arif alvast bedankt

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Mrtn

    Mrtn


  • >1k berichten
  • 4220 berichten
  • VIP

Geplaatst op 03 juni 2009 - 05:27

Als je een emmer water in de vriezer zet en er weer uit haalt als het water bevroren is, is hij niet zwaarder geworden. Al wat gebeurd is, is een fase-overgang van vloeibaar naar vast.
Het zou wel kunnen dat als je het ding uit de vriezer haalt, er wat waterdamp uit de omgeving (lucht) op neerslaat.
Of course, the theory of relativity only works if you're going west.
-Calvin-





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures