Springen naar inhoud

Acad 2008lt


  • Log in om te kunnen reageren

#1

RVK

    RVK


  • >25 berichten
  • 29 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 05 juni 2009 - 10:50

In ACAD 2000/2004LT had ik een button voor ďselect previousĒ

Ik heb nu 2008 maar ik kan nergens vinden waar deze button zit, of is die verdwenen?

Iedere keer select previous typen is toch veel werk

Wie kan mij hierbij helpen

RVK

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

jhnbk

    jhnbk


  • >5k berichten
  • 6905 berichten
  • VIP

Geplaatst op 05 juni 2009 - 18:57

Ik werk met 2009 dus ik kan je zeker niet helpen aangezien deze totaal verschillend is van de vorige versies. Kan je nergens de werkbalken aanpassen?
Het vel van de beer kunnen verkopen vraagt moeite tenzij deze dood voor je neervalt. Die kans is echter klein dus moeten we zelf moeite doen.

#3

RVK

    RVK


  • >25 berichten
  • 29 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 08 juni 2009 - 13:57

Je kunt de balken wel bewerken en aanvullen maar in de lijst met buttons kan ik select previous niet vinden.
In 2004 was die button er nog wel, vraag bestaat hij nog in 2009?

Ik heb 2009 liggen, is het echt zoveel veranderd?

RVK

#4

jhnbk

    jhnbk


  • >5k berichten
  • 6905 berichten
  • VIP

Geplaatst op 08 juni 2009 - 14:24

Korte uitleg van de nieuwigheden
Het vel van de beer kunnen verkopen vraagt moeite tenzij deze dood voor je neervalt. Die kans is echter klein dus moeten we zelf moeite doen.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures