Springen naar inhoud

probleem met weergave LaTeX


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Maggy

    Maggy


  • >100 berichten
  • 185 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 juli 2009 - 16:06

Op deze pagina zie ik een hoop keren het woord LaTeX staan. Als ik erop klik zie ik in mijn statusbar javascript(void), verder gebeurt er niks. Ik heb ook al ctrl-F5 gedaan in de hoop daarmee de formules tevoorschijn te toveren. Ik browse met Firefox 3.5 onder Windows XPSP3, toch vast hier geen zeldzaamheid?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Maggy

    Maggy


  • >100 berichten
  • 185 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 juli 2009 - 16:26

Oh ja, ik heb greasemonkey en het display latex script en mathML stix beta fonts...

En als ik dat aan mijn vorige bericht wil toevoegen krijg ik de mededeling "sorry, je mag je bericht niet wijzigen" met verwijzing naar de help pagina. Waar ik niets over dit probleem vind en ook niks over latex.

#3

TD

    TD


  • >5k berichten
  • 24052 berichten
  • VIP

Geplaatst op 20 juli 2009 - 17:09

En als ik dat aan mijn vorige bericht wil toevoegen krijg ik de mededeling "sorry, je mag je bericht niet wijzigen" met verwijzing naar de help pagina.

Dat kan na verloop van (enige) tijd niet meer. Ik heb je technische vraag afgesplitst van de raadseltopic.
"Malgré moi, l'infini me tourmente." (Alfred de Musset)

#4

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 21 juli 2009 - 08:28

Ik kan je even niet goed volgen, wat is je probleem precies? Je krijgt de afbeeldingen van LaTeX niet zien? Kijk eens hieronder, zie je daar het woordje "test" staan?

LaTeX

Indien nee: dan is er inderdaad iets mis. Dat kan aan verschillende dingen liggen. Of je iets LaTeX-achtigs geďnstalleerd hebt maakt niet uit; hier wordt LaTeX middels afbeeldingen weergegeven. Het zou kunnen dat er iets geblokkeerd wordt door je firefox. Heb je bijvoorbeeld AdBlock geďnstalleerd? Zet dat eens uit en doe dan een harde refresh (ctrl+F5). Zie je dan verschil? Probeer dat ook met andere extensies die je in Firefox hebt geďnstalleerd, dan kunnen we kijken waar het probleem zit. Want met een standaard installatie van Windows XP SP3 en Fx 3.5 gaat het normaal gesproken wel goed.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#5

ypsilon

    ypsilon


  • >5k berichten
  • 11085 berichten
  • VIP

Geplaatst op 21 juli 2009 - 09:58

Zou me verbazen dat het aan ABP ligt. Die werkt, als ik het goed begrepen heb, met een lijst van reclamebanners die geblokkeerd moeten worden.

Misschien de No-script add-on? Als je die hebt, mag je WSF daar wel als uitzondering opnemen: flash- of javascripts die gevaarlijk zijn voor je pc zul je hier wel niet tegenkomen.

#6

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 21 juli 2009 - 10:01

Zou me verbazen dat het aan ABP ligt. Die werkt, als ik het goed begrepen heb, met een lijst van reclamebanners die geblokkeerd moeten worden.

Je kunt zelf ook domeinen/paden/etc. opgeven die geblokkeerd moeten worden, vandaar de suggestie.

Misschien de No-script add-on?

Da's ook zeker een goede mogelijkheid.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#7

Maggy

    Maggy


  • >100 berichten
  • 185 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 23 juli 2009 - 10:45

Dat kan na verloop van (enige) tijd niet meer. Ik heb je technische vraag afgesplitst van de raadseltopic.

Mag ik zelf mijn eigen topic binnen 20 minuten al niet meer wijzigen? Afsplitsen goed idee, had ik zelf wel gedaan als ik het kon, want het stond daar echt niet op z'n plek.

#8

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 23 juli 2009 - 10:47

Mag ik zelf mijn eigen topic binnen 20 minuten al niet meer wijzigen?

Wijzigen kan tot een kwartier na plaatsing.

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#9

Maggy

    Maggy


  • >100 berichten
  • 185 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 23 juli 2009 - 10:50

Ik kan je even niet goed volgen, wat is je probleem precies? Je krijgt de afbeeldingen van LaTeX niet zien? Kijk eens hieronder, zie je daar het woordje "test" staan?

Nu wel na het uitzetten van ABP, als ABP aan staat lees ik "LaTeX" ipv "test". Ik ga 's kijken wat die voor raars doet want normaal blockt die geen LaTeX.

Bedankt

Veranderd door Maggy, 23 juli 2009 - 10:50






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures