Urea-page
Moderator: ArcherBarry
-
- Berichten: 3
Urea-page
Kan iemand mij uitleggen wat urea-PAGE nu juist is en wat het verschil is met een SDS-PAGE? Dit voor een toepassing van het scheiden van caseïnes (kaaseiwitten).
Ik vind op internet enkel dat iedereen het gebruikt, maar niemand het uitlegt. En mijn cursussen laten mij eveneens al in de steek.
bedankt!
Ik vind op internet enkel dat iedereen het gebruikt, maar niemand het uitlegt. En mijn cursussen laten mij eveneens al in de steek.
bedankt!
- Berichten: 10.561
Re: Urea-page
Voor zover ik weet komt het in beide gevallen op hetzelfde neer, alleen gebruik je een andere stof, ureum dus, om de eiwitten te denatureren.
Maar aangezien er in het forum Biologie-Moleculaire Biologie waarschijnlijk meer mensen zitten met meer verstand van deze materie, is het topic daarheen verplaatst.
Maar aangezien er in het forum Biologie-Moleculaire Biologie waarschijnlijk meer mensen zitten met meer verstand van deze materie, is het topic daarheen verplaatst.
Cetero censeo Senseo non esse bibendum
- Berichten: 4.220
Re: Urea-page
Da's juist, Marko
Denatureren leidt tot een min of meer betrouwbare grootte op gel en kan ook de oplosbaarheid (in water) vergroten.
Denatureren leidt tot een min of meer betrouwbare grootte op gel en kan ook de oplosbaarheid (in water) vergroten.
Of course, the theory of relativity only works if you're going west.
-Calvin-
-Calvin-
-
- Berichten: 3
Re: Urea-page
Dus gewoon in plaats van sodium dodecyl sulfaat wordt ureum gebruikt?
Mooi zo! Bedankt!
Mooi zo! Bedankt!