Springen naar inhoud

[scheikunde] enzymen in vruchtensappen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Lotte91

    Lotte91


  • 0 - 25 berichten
  • 17 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 23 september 2009 - 16:32

Welke enzymen worden aan vruchtensappen toegevoegd?
Kun je dezelfde enzymen gebruiken bij verschillende vruchtensappen?
Worden de enzymen na het toevoegen er weer uitgehaald?
Wordt de smaak van het vruchtensap minder lekker door enzymen?
Kunnen de enzymen schadelijk zijn als je deze toevoegt in vruchtensappen?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Miels

    Miels


  • >5k berichten
  • 14506 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 23 september 2009 - 17:44

Dit onderwerp past beter in het huiswerkforum en is daarom verplaatst.

En daarnaast: Wetenschapsforum is geen huiswerkmachine. Beschrijf wat je zelf verwacht, waar je al gezocht hebt en wat je niet snapt.

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures