Springen naar inhoud

[folding] Display


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Black Soldier

    Black Soldier


  • 0 - 25 berichten
  • 20 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 10 januari 2010 - 15:16

Folding@Home:
Als ik op display druk komt er een zwart scherm te voor schijn. Hoort dit?
Ps: Ik ben net begonnen.

Veranderd door Black Soldier, 10 januari 2010 - 15:20


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Black Soldier

    Black Soldier


  • 0 - 25 berichten
  • 20 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 10 januari 2010 - 16:18

Bij mijn broer doet ie het wel xD

#3

Yoste

    Yoste


  • >250 berichten
  • 422 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 januari 2010 - 16:32

[quote name='Black Soldier' post='581204' date='10 January 2010, 15:16']Folding@Home:
Als ik op display druk komt er een zwart scherm te voor schijn. Hoort dit?
Ps: Ik ben net begonnen.[/quote]
Zie antwoord ander Bericht bekijken
Bij mijn broer doet ie het wel xD[/quote]
Tja, zal afhankelijk zijn van GPU tot GPU zeker? Of misschien zelf van de confguratie van de GPU? Persoonlijk hecht ik geen belang aan deze viewer, zolang er maar wu's gevouwen worden! :eusa_whistle:
Als je nog vragen hebt, laat maar horen!

Veranderd door Yoste, 10 januari 2010 - 16:33

Help mee eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en andere te bestrijden in de vrije tijd van je CPU...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#4

Black Soldier

    Black Soldier


  • 0 - 25 berichten
  • 20 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 10 januari 2010 - 17:58

Driver geupdate, nu doet hij het wel. XD
Alleen het CPU gebruik stijgt giganties als je het Display start.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures