Springen naar inhoud

Alfa glucosidasen en alfa-amylasen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Lori

    Lori


  • 0 - 25 berichten
  • 9 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 15 februari 2010 - 22:19

Hey,

Ik moet een practicum voorbereiden over acarbose.
1 van de vragen is of de glycoside bindingen van acarbose worden gesplitst door alfa-amylasen of alfa-glucosidasen.
Ik dacht dat dit zou gebeuren door alfa-glucosidasen daar deze dan glucose afsplitst aan het niet reducerende uiteinde, terwijl alfa-amylasen slechts gebruikt worden voor het splitsten van grotere structuren zodat er grotere oligosacchariden gevormd worden.
Maar ik ben niet zeker of mijn redenering wel juist is? Wat denken jullie?

Bedankt op voorhand!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44893 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 16 februari 2010 - 17:15

Iemand die hier een handje kan toesteken?
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures