Springen naar inhoud

[folding] Core start steeds opnieuw


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Prime91

    Prime91


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 09 maart 2010 - 23:34

Ik ben een beginnend folder en ik fold met twee cpu's (in een dual core, zoals in de FAQ beschreven werd dmv de text-based software). Tot voor kort werkten ze allebei volledig naar wens, maar de laatste tijd is er iets mis met mijn tweede core.
Elke keer als ik mijn computer opstart begint hij weer helemaal op nieuw met een WU. Nu kan ik natuurlijk niet mijn WU's afmaken! Het begon nadat ik per ongeluk de datum van mijn computer veranderd had, en de software dacht dat ik mijn deadline niet gehaald had. Maar nadat ik het weer goed gezet had kon mijn eerste core wel weer gewoon zijn werk doen maar mijn tweede core dus niet. Ik zal even kopiëren wat hij nu elke keer zegt:

[20:11:51] Completed 15000 out of 500000 steps (3)
[20:34:44] Completed 20000 out of 500000 steps (4)
[20:56:37] Completed 25000 out of 500000 steps (5)
[21:22:38] Completed 30000 out of 500000 steps (6)
[21:27:22] WARNING: Console control signal 5 on PID 160
[21:27:22] Service ignoring hangup/logoff signal.
[21:27:30] WARNING: Console control signal 5 on PID 160
[21:27:30] Service ignoring hangup/logoff signal.
[21:27:33] WARNING: Console control signal 6 on PID 160
[21:27:33] Exiting, please wait. . .
[21:27:44] Folding@home Core Shutdown: INTERRUPTED
[21:27:49] CoreStatus = 66 (102)
[21:27:49] + Shutdown requested by user. Exiting.
Folding@Home Client Shutdown.


--- Opening Log file [February 9 16:29:46] 


# Windows Console Edition #####################################################
###############################################################################

					   Folding@Home Client Version 5.04beta

						  http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: C:\Program Files\Folding@home\Folding@home-x86\CORE2
Service: C:\Program Files\Folding@home\Folding@home-x86\CORE2\FAH504-Console.exe
Arguments: -svcstart 

Launched as a service.
Entered C:\Program Files\Folding@home\Folding@home-x86\CORE2 to do work.

[16:29:46] - Ask before connecting: No
[16:29:46] - User name: Prime91 (Team 48658)
[16:29:46] - User ID: 5D0BE6331FEF00FB
[16:29:46] - Machine ID: 2
[16:29:46] 
[16:29:46] Loaded queue successfully.
[16:29:46] + Benchmarking ...
[16:29:48] 
[16:29:48] + Processing work unit
[16:29:48] Core required: FahCore_b4.exe
[16:29:48] Core found.
[16:29:48] Working on Unit 07 [February 9 16:29:48]
[16:29:48] + Working ...
[16:30:14] CoreStatus = 62 (98)
[16:30:14] + Restarting core (settings changed) 
[16:30:14] 
[16:30:14] + Processing work unit
[16:30:14] Core required: FahCore_b4.exe
[16:30:14] Core found.
[16:30:14] Working on Unit 07 [February 9 16:30:14]
[16:30:14] + Working ...
[16:30:17] *********************** Log Started 09/Feb/2010 16:30:17 ***********************
[16:30:17] ************************** ProtoMol Folding@Home Core **************************
[16:30:17]   Version: 22
[16:30:17]	  Type: 180
[16:30:17]	  Core: ProtoMol
[16:30:17]   Website: http://folding.stanford.edu/
[16:30:17] Copyright: (c) 2009 Stanford University
[16:30:17]	Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
[16:30:17]	  Args: -dir work/ -suffix 07 -checkpoint 3 -notermcheck -service -lifeline
[16:30:17]			2008 -version 504
[16:30:17] 
[16:30:17] ************************************ Build *************************************
[16:30:17]	  Date: Jan 21 2010
[16:30:17]	  Time: 19:16:23
[16:30:17]  Revision: 1756
[16:30:17]  Compiler: Intel(R) C++ MSVC 1500 mode 1110
[16:30:17]   Options: /TP /nologo /EHsc /wd4297 /wd4103 /wd1786 /arch:IA32 /Ox
[16:30:17]			/QaxSSE2,SSE3,SSSE3,SSE4.1,SSE4.2 /Qrestrict /MT
[16:30:17]  Platform: Windows XP
[16:30:17]	  Bits: 32
[16:30:17]	  Mode: Release
[16:30:17] ************************************ System ************************************
[16:30:17]		OS: Microsoft Windows XP Home Edition
[16:30:17]	   CPU: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz
[16:30:17]	CPU ID: GenuineIntel Family 15 Model 4 Stepping 7
[16:30:17]	  CPUs: 2 Logical, 1 Physical
[16:30:17]	Memory: 1022 MB
[16:30:17]   Threads: Windows
[16:30:17] ********************************************************************************
[16:30:17] Project: 10007 (Run 373, Clone 2, Gen 3)
[16:30:17] Reading tar file par_all27_prot_lipid.inp
[16:30:17] Reading tar file scpismQuartic.inp
[16:30:17] Reading tar file ww_exteq_nowater1.pdb
[16:30:17] Reading tar file ww_exteq_nowater1.psf
[16:30:17] Reading tar file checkpt
[16:30:17] Reading tar file ww_exteq_nowater1.445.pos
[16:30:17] Reading tar file ww_exteq_nowater1.445.vel
[16:30:17] Reading tar file protomol.conf
[16:30:17] Reading tar file core.xml
[16:30:17] Digital signatures verified
[16:30:18] ERROR: Exception in thread 1: @ fah\net\Socket.cpp:139:<unknown> 0: Could not bind socket to 127.0.0.1: No error
[16:30:18] Completed 0 out of 500000 steps (0)
[16:50:00] Completed 5000 out of 500000 steps (1)
[17:10:16] Completed 10000 out of 500000 steps (2)
[17:31:08] Completed 15000 out of 500000 steps (3)
[17:52:07] Completed 20000 out of 500000 steps (4)
[18:11:33] Completed 25000 out of 500000 steps (5)
[18:31:53] Completed 30000 out of 500000 steps (6)
[18:57:28] Completed 35000 out of 500000 steps (7)
[19:23:01] Completed 40000 out of 500000 steps (8)
[19:49:30] Completed 45000 out of 500000 steps (9)
[20:18:22] Completed 50000 out of 500000 steps (10)
[20:45:57] Completed 55000 out of 500000 steps (11)
[21:11:11] Completed 60000 out of 500000 steps (12)
[21:34:10] Completed 65000 out of 500000 steps (13)
[21:56:44] Completed 70000 out of 500000 steps (14)
[22:18:38] Completed 75000 out of 500000 steps (15)

Zoals je ziet begint hij gewoon weer helemaal opnieuw. Hoe kan ik dit verhelpen?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44893 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 10 maart 2010 - 17:35

Folding@Home Client Version 5.04beta

je draait beta-versies (proefversies). Beloning: vééééél punten. Risico: dit soort dingen.

Als het goed gaat, gaat dit qua punten héél goed. Maar het gaat ook wel eens minder.
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#3

Prime91

    Prime91


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 10 maart 2010 - 20:46

Oh, dat had ik tot nu toe nog niet door. Nou ja, ik heb de bewuste core opnieuw geïnstalleerd. Misschien dat het helpt :eusa_whistle:

#4

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44893 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 10 maart 2010 - 21:50

Geen idee hoe het werkt met beta's draaien. Als dat niet je bedoeling is kun je beter maar een standaardclient downloaden, dat betaspul is als je het mij vraagt meer iets voor mensen die er echt een hobby van maken om zelf van alles aan hard- en software te zitten "tweaken". Maar ik geef mijn mening graag voor een betere.

Eens wat rondneuzen op het forum van Folding kan je mogelijk veel wijzer maken rondom de do's en don'ts van beta-vouwen?
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#5

Yoste

    Yoste


  • >250 berichten
  • 422 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 11 maart 2010 - 00:01

Heb eens wat opzoekwerk verricht omtrent de fout "WARNING: Console control signal 5 on PID 160 - Service ignoring hangup/logoff signal.", maar zonder succes. Enige wat boven water komt is deze site, maar men weet ook niet waar deze foutmelding zijn oorzaak zou kunnen hebben.

De error "ERROR: Exception in thread 1: @ fah\net\Socket.cpp:139:<unknown> 0: Could not bind socket to 127.0.0.1: No error" is dan weer van geen belang: link.

Hopelijk krijg je hem terug aan de praat door herinstallatie :eusa_whistle:

Beta's gebruiken is inderdaad niet zonder risico, hoewel de de graad van foutmeldingen of andere mankementen niet bij elke beta even hoog is. Al sinds ik vouw bestaat er een smp-client, en die wordt nog steeds weergegeven als beta. Mijns inziens bestaan er veel vervelendere clients om te monitoren.
Help mee eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en andere te bestrijden in de vrije tijd van je CPU...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#6

Prime91

    Prime91


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 11 maart 2010 - 13:59

Het werkt weer. Gewoon opnieuw geïnstalleerd. Tot nu toe ging het hartstikke goed met beide cores dus ik neem aan dat het nu ook wel weer goed zal komen.
Bedankt voor jullie hulp.

#7

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44893 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 14 oktober 2011 - 16:15

hmm, ik draai echt gen beta's, maar toch:

Ik was ruim halverwege een voor mij grote WU

[20:23:40] Project: 7808 (Run 8, Clone 434, Gen 2)
[20:23:40]
[20:23:45] Assembly optimizations on if available.
[20:23:45] Entering M.D.
[20:23:51] Using Gromacs checkpoints
[20:23:52] Mapping NT from 1 to 1
[20:23:58] Resuming from checkpoint
[20:23:58] fcCheckPointResume: checkpoint file changed -- aborting.
[20:23:58] mdrun returned 3
[20:23:58] Gromacs detected an invalid checkpoint. Restarting...
[20:25:30] Folding@home Core Shutdown: UNKNOWN_ERROR
[20:25:32] CoreStatus = 62 (98)
[20:25:32] + Restarting core (settings changed)
[20:25:32]
[20:25:32] + Processing work unit
[20:25:32] Core required: FahCore_a4.exe
[20:25:32] Core found.
[20:25:32] Working on queue slot 03 [October 12 20:25:32 UTC]
[20:25:32] + Working ...
[20:25:32]
[20:25:32] *------------------------------*
[20:25:33] Folding@Home Gromacs GB Core
[20:25:33] Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
[20:25:33]
[20:25:33] Preparing to commence simulation
[20:25:33] - Looking at optimizations...
[20:25:33] - Not checking prior termination.
[20:25:34] - Expanded 2053926 -> 5365960 (decompressed 261.2 percent)
[20:25:34] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=2053926 data_size=5365960, decompressed_data_size=5365960 diff=0
[20:25:34] - Digital signature verified
[20:25:34]
[20:25:34] Project: 7808 (Run 8, Clone 434, Gen 2)


en hij start weer vanaf 0, ergens rond de duizend punten het putje in........huilen_animated_2.gif
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#8

Yoste

    Yoste


  • >250 berichten
  • 422 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 03 december 2011 - 01:22

Hmm, gebruikte je je usb-stick voor het vouwen?
Mogelijk is er een probleem met je usb, zie link, laatste post.
Help mee eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en andere te bestrijden in de vrije tijd van je CPU...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#9

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44893 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 03 december 2011 - 09:33

Ne, dit was gewoon op mijn desktop.
In de "herkansing" is het ding gewoon afgemaakt.
ach, poep gebeurt....
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures