Vakantietips mercurius

Moderators: Michel Uphoff, jkien

Reageer
Berichten: 108

Vakantietips mercurius

Wilt u in een mum van tijd goudbruin worden en denkt u dat een zonnebank te ongezond is? Dan is hier uw oplossing: ga eens voor een dagje naar Mercurius, en u bent bruin! Waarom niet?

Belangrijk om te weten

Mercurius ligt zo dicht bij de zon dat je zonnecrème met een factor 9 mag worden verhoogd. Je doet best genoeg ijs mee, want 's middags kant het kwik wel eens naar een kleine 430 °C stijgen. Maar geen nood, want aangezien een dag iets van een 58 dagen, 15 uur en 30 minuten duurt, heb je genoeg tijd om af te koelen en je voor te bereiden op een temperatuur van -180 °C. Een mooie bontjas kan dus wel van pas komen. Bij het inpakken moet u niet op het gewicht van uw koffer letten, aangezien de zwaartekracht er 3 keer zo klein is als hier.

Mooi uitzicht

Op Mercurius kunt u genieten van de zon op zo'n korte afstand die u nog nooit hebt meegemaakt. Daardoor is de zon wel 2,5 maal zo groot zichtbaar als hier op aarde. En dat op een voor ons niet in te beelden zwarte achtergrond. Ja, dag én nacht kijk je op een zwarte achtergrond, dus voor de blauwe lucht bent u jammergenoeg aan het verkeerde adres.

Tickets en info

Bestel vandaag nog uw ticket en rijs mee in onze spaceshuttle, de reis duurt aan 27.875 km per uur slechts 137 dagen, vergeet dus toch je boterhammetjes maar niet. Voor meer info over het prachtige Mercurius: hieronder↓

touropperator Tomas Koek, voor al uw reizen

Reageer