Stromingsleer hbo

Moderators: ArcherBarry, Fuzzwood

Gesloten
Berichten: 10

Stromingsleer hbo

Hallo,

Voor school kregen wij dit tentamen (waar/onwaar vragen) (zie bijlagen). Ik heb dit tentamen net niet gehaald maar ik twijfel of de leraar deze vragen wel goed heeft nagekeken. In de lessen betrapten we (de studenten) hem verschillende keren op fouten. We willen graag het tentamen inzien maar dit gaat niet als we geen solide antwoorden hebben. Kan iemand ons misschien helpen door de antwoorden (niet alleen vragen maar ook berekeningen) te posten?

We vinden dat dit niet de manier is om een stromingsleer tentamen te geven (waar/onwaar antwoorden) maar het is niet anders. We hebben wel een groot deel van de antwoorden opgelost maar van een paar vragen komen we er echt niet uit.

groetjes
Bijlagen
stromingsleer.doc
(46 KiB) 655 keer gedownload

Berichten: 4.246

Re: Stromingsleer hbo

Kan iemand ons misschien helpen door de antwoorden (niet alleen vragen maar ook berekeningen) te posten?
Dat kunnen we wel, maar dat is niet zoals we hier te werk gaan. Zoals je in dehuiswerkbijsluiter kunt lezen, helpen we met alle plezier maar zijn we geen antwoordenmachine. Als we namelijk het antwoord zomaar geven, is de kans klein dat je er ook echt iets van leert. En dan is weer een wetenschapper in de dop verloren! ;)

Open gerust een nieuw topic nadat je de bijsluiter nog eens doorgenomen hebt en geef dan aan waar je precies op stuit bij de vragen.
Quitters never win and winners never quit.

Gesloten