Springen naar inhoud

Php include


  • Log in om te kunnen reageren

#1

In physics I trust

    In physics I trust


  • >5k berichten
  • 7384 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 14 juli 2010 - 15:11

Hoi,

ik ben de vakantie aan het gebruiken om mijn php-kennis een beetje op te frissen, en nu stootte ik op volgend -echt elementair - probleempje, maar om één of andere reden krijg ik het toch niet opgelost ](*,)

Dus als iemand van jullie raad weet, zou dat een hele hulp zijn!
php.png

Weten jullie waarom het resultaat niet wordt afgedrukt in het browservenster in bovenstaande screenshot?


Alvast erg bedankt!!!
"C++ : Where friends have access to your private members." — Gavin Russell Baker.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

gouwepeer

    gouwepeer


  • >250 berichten
  • 299 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 juli 2010 - 20:07

Mijn php-kennis is niet echt om over naar huis te schrijven.
Heb je wel php op je pc ge-instaleerd?
--> PHP <--
login: yes
password: I don't know, please tell me
password is incorrect
login: yes
password: incorrect

#3

Rogier

    Rogier


  • >5k berichten
  • 5679 berichten
  • VIP

Geplaatst op 15 juli 2010 - 07:02

Als je rechtsklikt op je output en dan 'view source' doet, zie je dan wel je html tags (head, body, etc) of helemaal niets?

Strip anders dit voorbeeld eens helemaal kaal totdat het probleem niet meer optreedt.
Dus om te beginnen alle html uit php1.php halen, die if regel eruit en gewoon $var1 returnen, enz.
Als je de functie onder een andere naam kopieert naar php1.php en vanaf daar aanroept, gebeurt er dan wel iets?
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is.

#4

In physics I trust

    In physics I trust


  • >5k berichten
  • 7384 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 15 juli 2010 - 09:59

Wel het zit zo: Pure html en 'rechtstreekse php' werkt perfect. Het enige wat hij niet doet is het bestand, dat nochtans in dezelfde directory staat, te includen.


Maar, we zijn allebei duidelijk nog niet goed wakker ](*,)


Ik heb een paar ";" verkeerd geplaatst ;)
Ik zag het door je tip om de functie eens gewoon te laten uitvoeren zonder te includen...
Bedankt!
"C++ : Where friends have access to your private members." — Gavin Russell Baker.

#5

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 15 juli 2010 - 10:51

Schakel error reporting in, dan zie je alvast de errors die je veroorzaakt hebt ](*,)

#6

In physics I trust

    In physics I trust


  • >5k berichten
  • 7384 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 15 juli 2010 - 19:29

Ja, je hebt gelijk, goed idee ](*,)
"C++ : Where friends have access to your private members." — Gavin Russell Baker.

#7

Vladimir Lenin

    Vladimir Lenin


  • >250 berichten
  • 829 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 juli 2010 - 20:56

niet dat het er iets mee te maken heeft, maar het is te weinig om een nieuwe thread the openen, en welke skin is dat, en werkt chrome met Gnome (ubuntu compatibel dus)??

Veranderd door Vladimir Lenin, 22 juli 2010 - 20:58

"Als je niet leeft zoals je denkt, zul je snel gaan denken zoals je leeft."
--Vladimir Lenin-- (Владимир Ильич Ульянов)

#8

In physics I trust

    In physics I trust


  • >5k berichten
  • 7384 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 26 juli 2010 - 11:35

Het gaat om Ubuntu Ultimate Edition 2.7. Chrome staat er niet op, wel Chromium. Dat is de opensourceversie van Chrome, die overigens identiek werkt. Chromium staat er zelfs op voorgeïnstalleerd!
"C++ : Where friends have access to your private members." — Gavin Russell Baker.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures