Springen naar inhoud

Hoe kun je kleurstoffen uit vast voedsel halen?


  • Log in om te kunnen reageren

#1

lisette--

    lisette--


  • >100 berichten
  • 213 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 19 september 2010 - 10:31

Ik zou graag willen weten, hoe je de kleurstof uit bijvoorbeeld een aardbei of paprika kunt halen.
Wij willen namelijk onderzoeken, of er een verschil is tussen de kleurstoffen die een rode kleur veroorzaken,
hierbij praten we over de natuurlijke kleurstoffen, zoals amarant en betanine. Ook willen we kijken of aan de structuurformule kunt zien welke kleur het is.

Nu weten wij alleen niet, hoe we de kleurstoffen uit vast voedsel kunnen halen. Kan iemand ons daarbij helpen?
En wat zijn we daar voor nodig.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44846 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 27 september 2010 - 18:35

Iemand die hier een handje kan toesteken?
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures