Telekinese

Moderator: physicalattraction

Reageer
Berichten: 199

Telekinese

Twee voorwerpen ketsen tegen elkaar af doordat de elektronen aan de buitenkant van elk voorwerp te dicht bij elkaar komen. De twee negative ladingen weren elkaar af. Kun je voorwerpen in beweging brengen door een negativelading er tegenaan te gooien? Bijvoorbeeld door korte heftige stoten muon (want die zijn lekker zwaar in vergelijking tot elektronen). Kun je met een krachtige straal muonen een metalenplatje buigen, of verdringen de muonen slechts de elektronen uit het metaal? Telekinese is anders een stapje dichterbij (even de gezondheidsrisico's buiten beschouwing).

Gebruikersavatar
Berichten: 2.906

Re: Telekinese

Kun je voorwerpen in beweging brengen door een negativelading er tegenaan te gooien?
Ja, dat is het principe van elektriciteit.
Kun je met een krachtige straal muonen een metalenplatje buigen, of verdringen de muonen slechts de elektronen uit het metaal?
Geen idee, ik denk niet dat dat kan, want het metaal bestaat natuurlijk voor de helft uit positieve ladingen en de helft uit negatieve ladingen.
Telekinese is anders een stapje dichterbij (even de gezondheidsrisico's buiten beschouwing).
Waar slaat deze uitspraak in godsnaam op? Zoals ik al zei: het feit dat je met behulp van elektrische ladingen andere ladingen kan laten bewegen is niets anders dan het principe van elektriciteit en zoals je weet maken we daar al meer dan honderd jaar gebruik van.

Dat heeft dus niks met telekinese te maken. Of wou jij met behulp van je hersenen een muonenstraal gaan uitzenden??
while(true){ Thread.sleep(60*1000/180); bang_bassdrum(); }

Reageer