Springen naar inhoud

Profielwerkstuk


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Chocolade

    Chocolade


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 19 oktober 2010 - 14:21

Heee,
wij hebben voor ons profielwerkstuk gekozen om het te doen over chocolade,
en we willen dan de hoeveelheden eiwitten, vetten en koolhydraten aantonen in chocolade... maar hoe kunnen we dit het beste doen?
We horen graag jullie reacties, en wat jullie ervan denken!
Groeten! :)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Wouter_Masselink

    Wouter_Masselink


  • >5k berichten
  • 8252 berichten
  • VIP

Geplaatst op 19 oktober 2010 - 15:25

Om eiwitten te bepalen kan je verschillende methoden gebruiken. Een van de eenvoudigste methode om een kwantitatieve bepaling van de totale hoeveelheid eiwit in een oplossing te bepalen is de bradford methode

Je zou verder eens hier kunnen kijken voor een korte lijst aan chemische tests die je eventueel uit zou kunnen voeren.
"Meep meep meep." Beaker





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures