Meteoriet bracht stikstof op aarde

Moderator: Astro

Reageer
Berichten: 2.504

Meteoriet bracht stikstof op aarde

http://www.eosmagazine.eu/language/nl-BE/h...0/xmfid/12.aspx


Een meteoriet gevonden in Antarctica voedt de hypothese dat het leven op aarde een duwtje in de rug kreeg vanuit de ruimte. Ze bevat immers stikstof, een essentieel onderdeel van eiwitten en DNA
"Invisible Pink Unicorns are beings of great spiritual power. We know this because they are capable of being invisible and pink at the same time. Like all religions, the Faith of the Invisible Pink Unicorns is based upon both logic and faith. We have faith that they are pink; we logically know that they are invisible because we can't see them."

Gebruikersavatar
Berichten: 33

Re: Meteoriet bracht stikstof op aarde

Ze bevat immers stikstof, een essentieel onderdeel van eiwitten en DNA
;)

Als het waar is dat de aarde op deze manier aan stikstof is gekomen, klopt het dan dat dergelijke wezens van buitenaf komen en dat wil dus zeggen dat er bewijs is dat er ander organisch leven is het universum.

Berichten: 817

Re: Meteoriet bracht stikstof op aarde

het zou bewijs zijn dat er stikstof is op een andere planeet van het universum. Zelfs als de aarde op deze manier aan al haar stikstof gekomen zou zijn (dat moet dan al best een grote hoeveelheid meteorieten zijn), bewijst dit nog geen leven op een andere planeet. Het bewijst dus enkel dat er stikstof op andere plaatsen dan de aarde was (en waarschijnlijk is)
"Beep...beep...beep...beep"

~Sputnik I

Reageer