Gratis festival over hersenen en zintuiglijke waarneming 18 en 19 maart

Moderator: Astro

Reageer
Berichten: 1

Gratis festival over hersenen en zintuiglijke waarneming 18 en 19 maart

Beste,


Wij nodigen u graag uit op het GRATIS festival over hersenen en zintuiglijke waarneming I-Brain & Senses: een mix van wetenschappelijke presentaties over oa. hoe hersenen horen, zien, voelen, ruiken en smaken, over slapen en dromen, bewustzijn en perceptie, verborgen verleiders in reclame, met live (menselijke) hersendissectie, blind navigeren, brain games, workshops, experimenten, muziek en theater.


U kan het volledige programma terugvinden op de website http://www.i-brain.be. Links via het menu kan u alle activiteiten, uren en locaties terugvinden. U kan het programma ook downloaden via http://www.breinwijzer.be/Finalprogramma2011WEB.pdf


Voor het schoolprogramma (2e en 3e graad) vrijdag 18 maart kan worden gereserveerd via [email protected]. Reservaties gelden voor de dag zelf, niet voor de activiteiten afzonderlijk. Voor zaterdag 19 maart, het programma voor het breed publiek kan niet worden gereserveerd.


// NIEUW // vrijdag 18 maart staat ook open voor universiteits- en hogeschoolstudenten, ook leerkrachten of anderen uit de onderwijssector zijn welkom, mits reservatie via [email protected].


Alles gaat door in de Universiteitstraat 4 (Faculteit Rechtsgeleerdheid Universiteit Gent), behalve de bijzondere zaterdagavondshow MIND MAGIC 'discover the secret science of sorcery' met goochelaar en professor Psychologie Richard Wiseman, die gaat door in de St. Pietersnieuwstraat 33-35(Universiteitsforum) om 20h.


Het programma is gratis, voorkennis is niet vereist.

Reageer