Springen naar inhoud

wachtwoord


  • Log in om te kunnen reageren

#1

tomstein

    tomstein


  • >100 berichten
  • 113 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 september 2005 - 21:38

hoe kan ik op m'n computer,
een map met een wachtwoord beveiligen?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

wim600008149

    wim600008149


  • >250 berichten
  • 575 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 september 2005 - 21:48

Welk OS heb je?

#3

tomstein

    tomstein


  • >100 berichten
  • 113 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 september 2005 - 22:12

wat betekend OS

#4

Studentje

    Studentje


  • >100 berichten
  • 125 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 september 2005 - 22:16

Operating System, dit is bv. Windows '98 of Linux (dat is toch ook een OS, niet?) of ...
Alles is relatief...

#5

tomstein

    tomstein


  • >100 berichten
  • 113 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 september 2005 - 23:27

ik heb windows XP Proffesional

#6

chablis

    chablis


  • >250 berichten
  • 420 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 25 september 2005 - 00:02

hoe kan ik op m'n computer,
een map met een wachtwoord beveiligen?



.....Zucht, we willen best helpen, maar heb je zelf al echt gezocht?

#7

tomstein

    tomstein


  • >100 berichten
  • 113 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 25 september 2005 - 09:26

ja, maar ik kom er maar niet achter

#8

wim600008149

    wim600008149


  • >250 berichten
  • 575 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 25 september 2005 - 10:35

Nog een vraagje : is je Windows XP Pro in het Engels of het Nederlands?

#9

rodeo.be

    rodeo.be


  • >250 berichten
  • 647 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 25 september 2005 - 11:22

rechtermuisklik op de betreffende map, gaan naar het tabblad "delen", en vinkje aanzetten:

Geplaatste afbeelding
???

#10

Anthrax

    Anthrax


  • >250 berichten
  • 486 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 25 september 2005 - 12:17

ja maar als je maar 1 gebruikers acount hebt op de pc heeft dit geen nut ik denk dat hij bedoeld hoe je echt een kadertje met een pswd kunt laten opkomen als je hem wilt openen... hiervoor kan je speciale softw gebruiken
Homer: "in this house we obey the rules of thermodynamics!".

#11

rodeo.be

    rodeo.be


  • >250 berichten
  • 647 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 25 september 2005 - 17:27

ja maar als je maar 1 gebruikers acount hebt op de pc heeft dit geen nut ik denk dat hij bedoeld hoe je echt een kadertje met een pswd kunt laten opkomen als je hem wilt openen... hiervoor kan je speciale softw gebruiken

baneen :shock:

configuratiescherm>Gebruikersaccounts>Een account wijzigen>je account kiezen > een wachtwoord instellen

Geplaatste afbeelding
???

#12

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 25 september 2005 - 18:02

Er bestaat wel degelijk software waarmee je een map vergrendelt, maar het personaliseren van mappen op xp lijkt me handiger :wink:

#13

Anthrax

    Anthrax


  • >250 berichten
  • 486 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 25 september 2005 - 20:08

ja maar je kan ze alleen personaliseren als je meerdere gebruikersacounts hebt op je pc ... als hij/zij nu maar 1 heeft en miss geen andere mag maken ben je niet veel met het personaliseren van je acount he:d
Homer: "in this house we obey the rules of thermodynamics!".

#14

tomstein

    tomstein


  • >100 berichten
  • 113 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 oktober 2005 - 20:12

waar kan ik die software downloaden

#15

Antoon

    Antoon


  • >1k berichten
  • 1750 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 oktober 2005 - 20:17

Die account kun je gemakkelijk kraken door tijdens het opstarten op F8 te drukken. en dan via de admin account je wachtwoord te veranderen(al een keer gedaan op een pc van een zusje van een vriend van me)
Als je hem goed wil beveiligen dan moet je op het opstarten een wachtwoord zetten. dit kan in de bios. je bios heeft verschillende afdeling, zoek naar security of iets dergelijks (ik ben nog nooit een Hollandse bios tegen gekomen) maar daar kun je op zowel de
"boot"(het opstarten" als op de bios zelf een wachtwoord zetten.

dit valt natuurlijk ook te kraken ,maar een stuk minder makkelijk. (je moet de pc open schroeven)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures