Springen naar inhoud

Ti-84 plus / grafieken plotten


  • Log in om te kunnen reageren

#1

kto

    kto


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 04 mei 2011 - 14:25

Hallo,

Sinds een week is er een instelling o.i.d op mijn grafische rekenmachine Ti-84 plus veranderd, waardoor ik niet meer meerdere grafieken kan plotten.
Als ik op Y= klik (links boven), dan staat er voor de Y1, Y2, Y3 etc, een pijltje die je kan veranderen in 2 pijltjes of in 1 pijltje met een streep. Maar bij alle andere grafische rekenmachines van dit merk en type, staat er een soort slash / voor de Y1 en Y2 etc.

Hoe kan ik dit veranderen??

Alvast hartstikke bedankt!

Grt!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Safe

    Safe


  • >5k berichten
  • 9907 berichten
  • Pluimdrager

Geplaatst op 04 mei 2011 - 14:56

Hallo,

Sinds een week is er een instelling o.i.d op mijn grafische rekenmachine Ti-84 plus veranderd, waardoor ik niet meer meerdere grafieken kan plotten.
Als ik op Y= klik (links boven), dan staat er voor de Y1, Y2, Y3 etc, een pijltje die je kan veranderen in 2 pijltjes of in 1 pijltje met een streep. Maar bij alle andere grafische rekenmachines van dit merk en type, staat er een soort slash / voor de Y1 en Y2 etc.

Hoe kan ik dit veranderen??

Alvast hartstikke bedankt!

Grt!

Ga op die plaats staan met je cursor en probeer met enter uit wat je kan veranderen.

#3

kto

    kto


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 04 mei 2011 - 16:23

Ga op die plaats staan met je cursor en probeer met enter uit wat je kan veranderen.



Dat heb ik al geprobeerd.. maar dan verandert het pijltje alleen in een pijltje met een streep of 2 pijltjes.. krijg die slash niet terug.. weet je het dan toevallig? Bedankt iig voor de moeite!!

#4

Echelon

    Echelon


  • >25 berichten
  • 67 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 mei 2011 - 16:28

Meerdere keren enter indrukken. Je kiest zo de soort van lijn waarin je grafiek geplot moet worden (stippelijn, aaneengesloten lijn, dikke lijn, ...).

En als je het echt niet meer weet, kun je nog altijd het geheugen van je rekenmachine wissen ('2nd +' dan '7', '1' en tenslotte '2' indrukken). ;)

#5

kto

    kto


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 04 mei 2011 - 16:39

Meerdere keren enter indrukken. Je kiest zo de soort van lijn waarin je grafiek geplot moet worden (stippelijn, aaneengesloten lijn, dikke lijn, ...).

En als je het echt niet meer weet, kun je nog altijd het geheugen van je rekenmachine wissen ('2nd +' dan '7', '1' en tenslotte '2' indrukken). ;)


Naja, bij meerdere keren enter drukken krijg ik dus die verandering van pijltje, naar een pijltje met een streepje, en naar 2 pijltjes. Terwijl daar gewoon die slash hoort te staan.
Ik denk dat wij een andere rekenmachine hebben.. want '2nd + ' dan '7', '1'en tenslotte '2' zorg niet voor wissen van geheugen.... En het probleem is dat ik bij 'Prgm' allemaal handmatig formules etc heb ik ingevoerd die ik tijdens de centrale examens ook nodig heb.. en die zijn bij het geheugen wissen weg denk ik?
Pff ik ben een lastige haha.. super bedankt iig voor de moeite!!

#6

Kravitz

    Kravitz


  • >1k berichten
  • 4042 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 04 mei 2011 - 18:50

Ik weet wat je probleem is, waarschijnlijk heb je onder 'apps' op 'transform' gedrukt.

Oplossing:
  • Druk terug op 'APPS'
  • Helemaal onderaan de lijst staat 'Transfrm', druk hier (terug) op
  • Kies 'Uninstall'
  • Druk op y= en kijk of je probleem opgelost is, normaal gezien wel ;)
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm" - Winston Churchill

#7

kto

    kto


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 05 mei 2011 - 18:23

Ik weet wat je probleem is, waarschijnlijk heb je onder 'apps' op 'transform' gedrukt.

Oplossing:

  • Druk terug op 'APPS'
  • Helemaal onderaan de lijst staat 'Transfrm', druk hier (terug) op
  • Kies 'Uninstall'
  • Druk op y= en kijk of je probleem opgelost is, normaal gezien wel ;)



Echt super bedankt!! Het is gelukt en opgelost, dit was precies wat nodig was inderdaad! Echt hartstikke bedankt voor de hulp!!

#8

Mark1235

    Mark1235


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 21 maart 2012 - 18:23

Echt super bedankt!! Het is gelukt en opgelost, dit was precies wat nodig was inderdaad! Echt hartstikke bedankt voor de hulp!!


Ik had net hetzelfde probleem, ook SUPER BEDANKT!





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures