Springen naar inhoud

Veel te grote wu


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Dinkydau

    Dinkydau


  • >25 berichten
  • 74 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 05 mei 2011 - 14:36

Hallo allemaal,

Net viel het me op dat ik dit zag staan in mijn Folding@home venster:

[06:39:24] Entering M.D.
[06:39:30] Mapping NT from 4 to 4 
[06:42:24] Completed 0 out of 500000 steps  (0%)
[15:38:11] Completed 5000 out of 500000 steps  (1%)
[22:23:10] Completed 10000 out of 500000 steps  (2%)
[01:31:14] Completed 15000 out of 500000 steps  (3%)
[04:47:23] Completed 20000 out of 500000 steps  (4%)
[20:39:12] Completed 25000 out of 500000 steps  (5%)
[01:18:34] Completed 30000 out of 500000 steps  (6%)
[11:56:13] Completed 35000 out of 500000 steps  (7%)
[17:03:53] Completed 40000 out of 500000 steps  (8%)
[22:17:41] Completed 45000 out of 500000 steps  (9%)
[09:55:20] Completed 50000 out of 500000 steps  (10%)
[20:35:43] Completed 55000 out of 500000 steps  (11%)
[05:11:49] Completed 60000 out of 500000 steps  (12%)

Sinds enige tijd gebruik ik de client voor meerdere cores en ik weet dat de opdrachten daar een stuk groter zijn maar dit had ik nog niet meegemaakt. Na 4 dagen continu rekenen met 2 cores was er pas 12% bereikt, en de deadline was ook nog eens vandaag, 4 dagen na de download al. Ik heb 4 cores waarvan er op dit moment 2 in gebruik zijn voor andere dingen maar zelfs als ik alle cores had gebruikt was deze opdracht pas op 24% geweest. Ik heb hem maar verwijderd en een nieuwe gestart. Daarvan is de deadline nu 17 mei (12 dagen de tijd) en het rekenen schiet goed op dus deze lijkt het wel weer goed te doen.

Grote opdrachten prima maar met zo'n korte deadline haalt niemand ze. Iemand enig idee wat het probleem heeft kunnen zijn?
Het begrip God is synoniem aan het begrip realiteit.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Dinkydau

    Dinkydau


  • >25 berichten
  • 74 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 11 mei 2011 - 17:14

Mocht iemand anders dit probleem ook (gehad) hebben, volgens mij heb ik ontdekt waar het aan lag. Ik denk dat het programma er niet goed tegen kan als je steeds van aantal beschikbare processors wisselt, zowel door de processoraffiniteit aan te passen in taakbeheer, als de parameter smp tussendoor te veranderen.

Het lijkt geen kwaad te kunnen om van aantal beschikbare processors te wisselen als een WU klaar is. De volgende werkt dan gewoon weer goed.
Het begrip God is synoniem aan het begrip realiteit.

#3

Cycloon

    Cycloon


  • >1k berichten
  • 4810 berichten
  • VIP

Geplaatst op 14 mei 2011 - 20:37

Men raadt trouwens af om de smp client te gebruiken met 2 cores omdat je dan zelden de deadlines kan halen (tenzij je je pc fulltime laat draaien).

#4

Dinkydau

    Dinkydau


  • >25 berichten
  • 74 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 mei 2011 - 21:19

(tenzij je je pc fulltime laat draaien).

Dat is bij mij wel het geval dus dat lukt prima.
Het begrip God is synoniem aan het begrip realiteit.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures