Springen naar inhoud

Matlab: boxplot


  • Log in om te kunnen reageren

#1

In physics I trust

    In physics I trust


  • >5k berichten
  • 7384 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 16 mei 2011 - 07:45

Hallo,


Ik vroeg me af waarom onderstaande code niet werkt:
x=randn(100,1);
%hist(x), figure
boxplot(x);


Boxplot wordt niet herkend als zijnde een matlab commando. Enig idee?

Alvast bedankt!
"C++ : Where friends have access to your private members." — Gavin Russell Baker.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

317070

    317070


  • >5k berichten
  • 5567 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 16 mei 2011 - 08:01

Dat is een commando uit de Statistics Toolbox
Heb je die toolbox geÔnstalleerd?
What it all comes down to, is that I haven't got it all figured out just yet
And I've got one hand in my pocket and the other one is giving the peace sign
-Alanis Morisette-

#3

In physics I trust

    In physics I trust


  • >5k berichten
  • 7384 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 16 mei 2011 - 12:09

Blijkbaar niet. Aangezien ik deze niet beschikbaar vind, heb ik het bestand (boxplot.m) op internet gezocht en in dezelfde directory geplaatst. Dat werkt nu ook.
"C++ : Where friends have access to your private members." — Gavin Russell Baker.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures