Proefstudenten gezocht voor online discussie "intelligentie: aangeboren of aangeleerd?" en win a loterij van 20 euro

Moderator: Rhiannon

Gesloten
Berichten: 1

Proefstudenten gezocht voor online discussie "intelligentie: aangeboren of aangeleerd?" en win a loterij van 20 euro

Proefstudenten gezocht voor online discussie "Intelligentie: aangeboren of aangeleerd?" en win a loterij van 20 euro



Leren doet u niet alleen. Volgens de theorie van sociale ontwikkeling leren mensen vooral door sociale interacties met anderen. We willen u uitnodigen deel te nemen aan ons onderzoek naar het belang van sociale interacties en kennisuitwisseling in het leerproces. Met name voor studenten in afstandsonderwijs en levenlang leren kan dit van belang zijn.

Als u wilt meedoen aan dit onderzoek, vragen we u

- te gaan naar de <Modknip> en daar een gebruikersaccount aan te maken.

- en na het inloggen een ‘Vragenlijst vooraf’ in te vullen.

Voor het onderzoek is het noodzakelijk dat u de vragenlijst invult.

Tijdschema: Eind juni hopen we met het onderzoek te starten. We vragen u dan om in een periode van twee weken aan de taak te werken, d.w.z. het voeren van de online discussie en het schrijven van de samenvatting. Dit zal 1 - 2 uur vergen. Tevens vragen we u een toets te maken, en een tweede evaluatie vragenlijst in te vullen. Voor het invullen van ieder van deze zult u 2 keer 25 minuten nodig hebben.

Beloning: De directe beloning zal liggen in een beter begrip van het onderwerp Intelligentie en de unieke leerervaring door de online discussie met uw medestudent. Daarnaast willen we u danken voor uw deelname. U kunt meedingen voor een van vijf boekenbonnen van €20,- door mee te doen in een loterij. U kunt in aanmerkingen komen voor deze loterij als u alle stappen van het onderzoek doorlopen hebt.

Verdere informatie: Als u vragen hebt over het onderzoek, of tegen technische problemen aanloopt tijdens het aanmelden, kunt u contact opnemen met de Helpdesk door het sturen van een <Modknip: geen mailadressen achterlaten, gebruik het PM-systeem>

Gebruikersavatar
Berichten: 5.609

Re: Proefstudenten gezocht voor online discussie "intelligentie: aangeboren of aangeleerd?" en win a loterij van 20 euro

Deze enquête voldoet niet aan onze enquêtecode. Dit topic wordt daarom gesloten. Het staat je vrij om een nieuw topic te openen met een enquête die wel aan de richtlijnen voldoet.
Gebruikersvriendelijk

Om "enquêtemoeheid" te voorkomen dient de enquête gebruikersvriendelijk te zijn.
Ergens een account maken op een site valt daar niet echt onder.
What it all comes down to, is that I haven't got it all figured out just yet

And I've got one hand in my pocket and the other one is giving the peace sign

-Alanis Morisette-

Gesloten