Springen naar inhoud

Denaturering


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Evalijne

    Evalijne


  • >25 berichten
  • 30 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 28 juli 2011 - 15:41

beste mense,

ik heb een vraag, waarom is het eiwit in wol of in mensenharen beter bestand tegen denaturering als het eiwit in een ei?

groetjess

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44846 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 31 juli 2011 - 11:06

Iemand die hier een handje kan toesteken?
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#3

Margriet

    Margriet


  • >1k berichten
  • 2137 berichten
  • Pluimdrager

Geplaatst op 31 juli 2011 - 14:10

Kijk eens naar de structuur van de eiwitketens en de soort binding t˙ssen de eiwitketens.

Structuur: Het eiwit van ei is een collo´dale oplossen van eiwitbolletjes.
En welke vorm heeft het eiwit in haar?

Binding: Het eiwit van haar bevat veel zwavel. Schroei maar eens een haar.
Welke sterke onderlinge bindingen kun je dan verwachten?





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures