Springen naar inhoud

Uitvoerelement


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Shadow

    Shadow


  • >1k berichten
  • 1228 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 18 september 2011 - 13:15

Hallo,
ik heb een korte vraag: als je bijv. een temperatuur sensor aansluit op het blok 'invoer' en vervolgens de spanning meet, is je spanningsmeter dan het uitvoerelement?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44877 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 18 september 2011 - 13:19

Ik denk het niet, maar dat hangt misschien van de context af. Je spanningsmeter meet slechts de sterkte van het uitvoersignaal. Tenzij je de uitlezing van die spanningsmeter als "uitvoer" zou willen zien
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#3

Shadow

    Shadow


  • >1k berichten
  • 1228 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 18 september 2011 - 13:26

Aha, OK, dan vraag ik wel aan mijn docent wat zij 'willen' op de toets... xD





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures