Springen naar inhoud

Hydrolyse van maltose


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Barch

    Barch


  • 0 - 25 berichten
  • 7 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 23 november 2011 - 15:35

Hoi,
Ik moet voor school de maltose die in bier zit, hydrolyseren naar glucose om daar vervolgens de concentratie van te bepalen. Ik vroeg me af of iemand weet hoe je maltose hydrolyseert tot glucose. Ik heb het over de praktische uitvoering, dus hoe je het zelf uit kan voeren.

Alvast bedankt,
Bart

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Kravitz

    Kravitz


  • >1k berichten
  • 4042 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 23 november 2011 - 16:05

Weet je wat maltase is? En heb je dit toevallig tot je beschikking?

Dit onderwerp past beter in het huiswerkforum en is daarom verplaatst.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm" - Winston Churchill

#3

NW_

    NW_


  • >250 berichten
  • 553 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 23 november 2011 - 16:59

Een mogelijke methode is de hydrolyse van maltose o.i.v. zuur milieu. Dit bevordert het splitsen van een disaccharide in monosacchariden.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures