Springen naar inhoud

Powerplug voor op tv


  • Log in om te kunnen reageren

#1

rodeoventje

    rodeoventje


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 14 januari 2012 - 11:33

Sinds enkele weken hebben wij nu digitale tv, maar door praktische zaken is het onmogelijk om er een internetkabel op aan te sluiten.

Dus het bakje waar het signaal toekomt voor het internet , digitale tv is van Mobistar en staat in de garage en de tv in de woonkamer. Dus zou ik proberen om met met behulp van 2 powerplugs te werken een in de garage die verbonden is met het bakje en daarop een internetkabel. Dan nog een in de woonkamer om dan ook met behulp van internetkabel aan te sluiten op de digitale tv decoder.

Zou dit problemen kunnen geven omdat de garage of woonkamer op een ander circuit zijn gegeven of niet ?

Of heeft er soms nog iemand andere oplossingen ?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

klazon

    klazon


  • >5k berichten
  • 6610 berichten
  • Pluimdrager

Geplaatst op 14 januari 2012 - 11:43

Als ik het goed begrijp wil je het signaal via het lichtnet laten lopen.
Als die beide circuits op dezelfde fase ziten dan zou dat moeten werken.

Overigens begrijp ik niet waarom je niet gewoon een internetkabel zou kunnen leggen.
Dat lijkt me toch kwalitatief een betere verbinding.

#3

rodeoventje

    rodeoventje


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 14 januari 2012 - 20:11

Als ik het goed begrijp wil je het signaal via het lichtnet laten lopen.
Als die beide circuits op dezelfde fase ziten dan zou dat moeten werken.

Overigens begrijp ik niet waarom je niet gewoon een internetkabel zou kunnen leggen.
Dat lijkt me toch kwalitatief een betere verbinding.


Ja het probleem is dus dat ze niet op dezelfde fase zitten en ik weet niet hoe ik dit kan oplossen. En een internetkabel kan niet echt omdat het onmogelijk is om te boren.

#4

klazon

    klazon


  • >5k berichten
  • 6610 berichten
  • Pluimdrager

Geplaatst op 14 januari 2012 - 23:37

Dan zou je nog kunnen kijken of je in de verdeelkast circuits van fase kunt wisselen.

En dat je geen kabel kunt leggen wil ik niet voetstoots aannemen. We zeggen dan: waar een wil is, is een weg.
Maar aangezien ik de situatie ter plaatse niet ken kan ik daar geen definitieve uitspraak over doen.

#5

sillyconmarc

    sillyconmarc


  • >250 berichten
  • 318 berichten
  • Lorentziaan

Geplaatst op 15 januari 2012 - 09:32

Of heeft er soms nog iemand andere oplossingen ?


Al aan een draadloze verbinding gedacht? Ik gebruik hiervoor met succes de Ruckus 7811.
Wil je eindelijk die dure computer aan het werk zetten...
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#6

rodeoventje

    rodeoventje


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 15 januari 2012 - 13:16

Al aan een draadloze verbinding gedacht? Ik gebruik hiervoor met succes de Ruckus 7811.


Dus jij zit met hetzelfde probleem en gebruikt daarvoor de Ruckus 7811 ? Als dit zo is zal ik dit eens voorleggen hier thuis.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures