Springen naar inhoud

Latex-rendering klopt volgens mij niet


  • Log in om te kunnen reageren

#1

EvilBro

    EvilBro


  • >5k berichten
  • 6703 berichten
  • VIP

Geplaatst op 16 januari 2012 - 08:37

Hier probeerde ik te schrijven:
LaTeX
Dit deed ik met de volgende code:
[tex]V_\mbox{switch} = \frac{-Z}{Z'} V_\mbox{os}[/tex]
Daar komt echter het volgende uit:
LaTeX

Dat is denk ik niet goed...

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Drieske

    Drieske


  • >5k berichten
  • 10217 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 16 januari 2012 - 10:41

Ik vind het op zich al straf dat ie nog output geeft (al vind ik de output wel vreemd :))... Als je zo'n code in TeXMaker (of TeXNicCenter) typt, geeft ie gewoon een foutmelding en geen output :).
Zoek je graag naar het meest interessante wetenschapsnieuws? Wij zoeken nog een vrijwilliger voor ons nieuwspostteam.

#3

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 16 januari 2012 - 11:17

't Is onder de aandacht bij het technisch team. Het lijkt niet alleen bij mbox zo te zijn, maar ook bij andere commando's.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures