Springen naar inhoud

Raar probleem met openoffice


  • Log in om te kunnen reageren

#1

benb

    benb


  • >250 berichten
  • 926 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 20 februari 2012 - 19:54

Ik ben bezig om teksten over te zetten van Wordpad naar OpenOffice.

Als ik de teksten overzet dan gaat dat prima, geen fouten of anderzins. Maar als ik het woordje: een type en daarna een spatie dan wordt dat woordje een opeens: én

Type ik aangesloten bv eentweedrie dan is dat verder geen probleem.

Hoe kan dat en dus hoe kan ik dat oplossen ? (Heb al geruime tijd gezocht in het programma zelf alsmede op Google, maar geen resultaat dus.

Ik heb OpenOffice nog niet eerder gebruikt.

Doe ik iets niet goed ?
nothing will change without a rebel

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

317070

    317070


  • >5k berichten
  • 5567 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 20 februari 2012 - 19:58

Je moet eens zoeken in de opties naar autoComplete of autoCorrect ofzo en dat afvinken. Het zal daarna beter gaan.

http://user.services...r...f=6&t=12630
What it all comes down to, is that I haven't got it all figured out just yet
And I've got one hand in my pocket and the other one is giving the peace sign
-Alanis Morisette-

#3

benb

    benb


  • >250 berichten
  • 926 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 20 februari 2012 - 20:51

Je moet eens zoeken in de opties naar autoComplete of autoCorrect ofzo en dat afvinken. Het zal daarna beter gaan.

http://user.services...r...f=6&t=12630

Gevonden en toegepast. Bedankt dus.
nothing will change without a rebel





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures