Biologieproject evolutie poster

Moderators: ArcherBarry, Fuzzwood

Reageer
Berichten: 1

Biologieproject evolutie poster

Onze docent Biologie, heeft als vervanging van het werkboek, ons een opdracht gegeven: Ontwerp een poster die je kan gebruiken bij het uitleggen van de evolutie van planten en diersoorten, en de oordening die daarop gebaseerd is uit te leggen aan een bezoeker van een museum.

Er moet een tijdbalk op komen, die begint bij het ontstaan van de aarde, en eindigd in het heden. Hoe we dit gaan doen moeten we zelf uitzoeken. Ook moeten we laten zien hoe de verschillende groepen in verloop van evolutie uit elkaar zijn ontstaan. En bij elke aftakking moet je zetten welke belangrijke evolutionaire verandering er is opgetreden. Zoals, ontstaan darmholte etc,

In de stamboom moeten komen:

De 4 rijken

de afdelingen

de klassen indien mogelijk.

We hebben al een beetje georienteerd, maar weten niet echt hoe we moeten beginnen. Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen! Groet Steven en Max :)

Gebruikersavatar
Moderator
Berichten: 51.282

Re: Biologieproject evolutie poster

Begin dan eens met afbeeldingen googlen. Alleen al met simpelweg "evolution" in te typen en wat door de plaatjes te scrollen kom je dingen tegen die al een heel eind beginnen te lijken op wat jullie eindproduct moet worden.
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN...
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

Reageer