Reactiesnelheid

Moderators: ArcherBarry, Fuzzwood

Reageer
Gebruikersavatar
Berichten: 13

Reactiesnelheid

Hey, ik heb een vraagje i.v.m reactiesnelheid beinvloeden.

De vraag is als volgt: "Bespreek alle factoren die de reactiesnelheid beïnvloeden bij het bereiden van spaghetti bolognaise."

Factoren zijn als volgt: verdelingsgraad, temperatuur, druk, katalysator (pos en neg) en concentratie.

Recept:

Glaceer de uit. Bak het gehakt apart en plet met een vork. Voeg ui toe samen met tomatenblokes en de tomatenpuree. Doe de kruiden en de look erij en laat gedurende 30 minuten zachtjes pruttelen (1 uur als je verse tomaten gebruikt). Kook de spaghjetti volgens de aanwijzigen op de verpakking. Doe de spaghatti in een bord en voeg saus toe. Bestrooi met de parmesaanse kaas. Indien gewenst nog enkele minuutjes on de grill gratineren.

Alvast Bedankt

T. Blondeel

Gebruikersavatar
Moderator
Berichten: 51.272

Re: Reactiesnelheid

Iemand die hier een handje kan toesteken?
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN...
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

Reageer