Springen naar inhoud

Reactiesnelheid


  • Log in om te kunnen reageren

#1

aveuglante

    aveuglante


  • 0 - 25 berichten
  • 13 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 16 maart 2012 - 21:16

Hey, ik heb een vraagje i.v.m reactiesnelheid beinvloeden.

De vraag is als volgt: "Bespreek alle factoren die de reactiesnelheid beÔnvloeden bij het bereiden van spaghetti bolognaise."

Factoren zijn als volgt: verdelingsgraad, temperatuur, druk, katalysator (pos en neg) en concentratie.

Recept:

Glaceer de uit. Bak het gehakt apart en plet met een vork. Voeg ui toe samen met tomatenblokes en de tomatenpuree. Doe de kruiden en de look erij en laat gedurende 30 minuten zachtjes pruttelen (1 uur als je verse tomaten gebruikt). Kook de spaghjetti volgens de aanwijzigen op de verpakking. Doe de spaghatti in een bord en voeg saus toe. Bestrooi met de parmesaanse kaas. Indien gewenst nog enkele minuutjes on de grill gratineren.

Alvast Bedankt

T. Blondeel

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44872 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 17 maart 2012 - 14:56

Iemand die hier een handje kan toesteken?
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures