Springen naar inhoud

[scheikunde] oxaalzuur in rabarber


  • Log in om te kunnen reageren

#1

iris_CF

    iris_CF


  • 0 - 25 berichten
  • 15 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 oktober 2004 - 14:13

hallo!
Wij zoeken een manier om het massapercentage oxaalzuur in rabarber te bepalen. Wie kan ons helpen? :cry:

Groetjes Renee en Iris

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5075 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 14 oktober 2004 - 14:53

Welkom op Chemieforum.nl :cry:

Hier een voorschriftje in de GoogleCach voor een spectrometrische bepaling na oxidatie en een samenvatting van een vergelijkbare bepaling op Dekker.com.

Maar ook voltametrisch is het mogelijk...

En verder mag je zelf Googlen (zoekstring meegelinkt)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures