Springen naar inhoud

suikerbepaling in chocolade


  • Log in om te kunnen reageren

#1

evike

    evike


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 17 november 2004 - 14:50

wij zijn 2 studenten chemie en ons eindwerk gaat over het bepalen van het suikergehalte in verschillende soorten chocolade. we hebben al een proef om dit te bepalen: methode van Luff-schoorl.
Zijn er nog andere methoden om dit te bepalen?
help ons A.U.B.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5075 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 17 november 2004 - 15:00

Welkom op chemieforum.nl!

Met de forum zoekmachine had je dit en dit topic gevonden!





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures