Springen naar inhoud

Melkzuur. (Lactaat)


  • Log in om te kunnen reageren

#1

SeaQaeS

    SeaQaeS


  • 0 - 25 berichten
  • 14 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 29 november 2004 - 22:54

Hallo,

Ik moet voor school (Havo5 N&T) een verslag schrijven over melkzuur, en
in dat verslag willen ze onderandere weten waarvoor melkzuur word gebruikt.
Via Google.nl is er veel te vinden over links en rechts draaiend melkzuur en
het een en ander over polymelkzuur, zelfs de bactieren die melkzuur produceren
waren te vinden. Maar ik heb veel moeite met het vinden van de functie van
melkzuur.

Tuurlijk verwacht ik niet van dit forum om mijn hele verslag te schrijven, maar
een hint of een linkje zou fijn zijn. want nu kom ik niet echt veder.

bvd.

Geplaatste afbeelding


*Edit*

Ik wist niet zeker waar ik dit moest posten, dus ik heb maar een beetje gegokt.
Graag hier uw begrip voor en als het verkeerd is moet dit topic maar even
verplaatst worden.

Veranderd door SeaQaeS, 29 november 2004 - 22:55


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Einsteinium_CF

    Einsteinium_CF


  • 0 - 25 berichten
  • 15 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 30 november 2004 - 14:19

dit is van google

http://home.planetin...ch/voed008a.htm

misschien is dit wel nuttig

#3

SeaQaeS

    SeaQaeS


  • 0 - 25 berichten
  • 14 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 30 november 2004 - 16:30

Dankuwel,

Ik heb ook wel een hoop gevonden, maar niet echt diepgaande dingen.
Deze site kan ik wel in mn verslag verwerken.

#4

stoker

    stoker


  • >1k berichten
  • 2746 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 17 december 2004 - 16:44

je kan bijvoorbeeld eens de sportieve weg opgaan en uitvoerig bespreken van het verschijnsel: spierkrampen

#5

DrQuico

    DrQuico


  • >1k berichten
  • 2952 berichten
  • VIP

Geplaatst op 18 december 2004 - 00:35

Het nederlandse bedrijf Purac uit Gorinchem is gespecialiseerd in de productie en verwerking van melkzuren. Op hun website kun je een 'educational kit' downloaden, misschien heb je er wat aan. Melkzuur is in het engels Lactic acid, dat kun je ook nog in je zoekmachine invullen.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures