Springen naar inhoud

Scheikunde


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Domus

    Domus


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 december 2004 - 14:11

:D Heeee, daar ben ik weer

1. Wat voor een invloed heeft thermodynamica dan op de oplosbaarheid van
zouten?
2.Wat gebeurt er op moleculaire schaal als je een zout oplost in water

Alvast bedankt

Domus

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

dekeijzer

    dekeijzer


  • >25 berichten
  • 96 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 15 december 2004 - 14:20

2.Wat gebeurt er op moleculaire schaal als je een zout oplost in water

Als een zout oplost in water krijg je losse Ionen in het water bijvoorbeeld NatriumChloride (volgens mij gewoon keukenzout) Wordt dan
Na+ (aq) en Cl- (aq)

//edit: toestandsaanduiding vergeten :D

Veranderd door deKeijzer, 15 december 2004 - 14:22






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures