Chemieforum.nl zoekt actieve chemici

Reageer
Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 5.917

Chemieforum.nl zoekt actieve chemici

Het documentatieforum is een onderdeel van Chemieforum.nl dat helaas niet zo gebruikt wordt als wij zouden willen. Daarom zijn wij op zoek naar actieve leden die het leuk vinden om bepaalde vaker voorkomende onderwerpen op het forum te verwerken in mooie artikelen voor in het documentatieforum. Dit gaat dan om artikelen over bijvoorbeeld 'caustic soda'; de meest gebruikte zuren; gevaarlijk afval verwerking; etc; etc. En natuurlijk kunnen goede artikelen ook op Wikipedia geplaatst worden!


Als meewerkend lid kom je in een andere 'gebruikersgroep' en krijg je toegang tot een apart overlegforum om met je medeschrijvers de artikelen te kunnen schrijven en om over de achtergrond te kunnen overleggen.


Lijkt je het wat om op deze manier wat extra bij te dragen aan Chemieforum.nl. Kan je aardige teksten schrijven en/of heb je grote kennis van veel verschillende chemische onderwerpen. Stuur dan een mailtje met motivatie waarom je dit wilt doen naar jorim[at]chemieforum.nl.


Ik hoop op veel reacties!


Met vriendelijke groet,


Jorim [Chemieforum.nl team]


Het Chemieforum.nl team behoudt zich het recht om leden zonder opgave van reden en notificatie te kunnen weigeren. Wij kijken naar activiteit en kwaliteit op het forum en 'bekendheid' onder het team van het betreffende lid, natuurlijk werkt een enthousiaste mail ook.

Reageer