Springen naar inhoud

GC/MS vacuum pomp


  • Log in om te kunnen reageren

#1

kps

    kps


  • 0 - 25 berichten
  • 10 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 26 januari 2005 - 18:26

Is het zo dat bij een GC/MS systeem normaal gesproken een vacuum pomp zit ingebouwd of wordt de GC/MS vaak appart aangesloten op een hoog vacuum systeem?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Napoleon1981

    Napoleon1981


  • >1k berichten
  • 2399 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 26 januari 2005 - 18:48

Bij GC-MS zitten ze er meestal in. Hangt van je apparaat af, ik heb beide gezien.

#3

JeroenCV

    JeroenCV


  • >1k berichten
  • 1153 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 januari 2005 - 08:11

inderdaad beide is mogelijk. Voor de MS heb je een hoog vacuum nodig. Hoe je dat krijgt maakt niet uit. Een vacuum pomp is meestal kleiner dan een vacuum systeem, maar maak echter meer geluid (wat soms hinderlijk is; ik zie hier naast 4 MS-en met een hoop herrie)

#4

*_gast_killmenow_*

  • Gast

Geplaatst op 27 januari 2005 - 08:47

Wat soms hindelijk is is het meezingen van Jeroen, met de vacuum pomp.
Oordoppen is geen overbodige luxe.

#5

JeroenCV

    JeroenCV


  • >1k berichten
  • 1153 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 januari 2005 - 08:48

IK ZING NIET!!!!! :D (Moet jij weten) :P

#6

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5075 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 27 januari 2005 - 08:51

Klein beetje 'to the point' blijven heren...





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures