Springen naar inhoud

biochemie en fysische chemie?


  • Log in om te kunnen reageren

#1

nielske236

    nielske236


  • >25 berichten
  • 40 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 21 februari 2005 - 15:22

Wie kan mij uitleggen wat biochemische en fysische aspecten zijn met betrekking tot kaas [?]
bedankt

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

biochemiefreak

    biochemiefreak


  • >1k berichten
  • 2330 berichten
  • VIP

Geplaatst op 21 februari 2005 - 15:29

biochemisch aspect richt zich voornamelijk op de samenstelling van het kaas.
voorbeeld: verhouding in massa aan koolhydraten , vetten, vaste stof, water. Dit wordt vaak in een analyse bepaald. Fysisch denk ik voornamelijk aan de eigenschappen van kaas zoals veel gaten weinig gaten de kleur van de kaas is het een droge of een zachte kaas noem maar op. Ik weet er wel iets van ik heb vakantie werk in een kaasfabriek gedaan op het lab voornamelijk MLO werk.

MvG Ron

#3

nielske236

    nielske236


  • >25 berichten
  • 40 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 21 februari 2005 - 15:30

biochemisch aspect richt zich voornamelijk op de samenstelling van het kaas.
voorbeeld: verhouding in massa aan koolhydraten , vetten, vaste stof, water. Dit wordt vaak in een analyse bepaald. Fysisch denk ik voornamelijk aan de eigenschappen van kaas zoals veel gaten weinig gaten de kleur van de kaas is het een droge of een zachte kaas noem maar op. Ik weet er wel iets van ik heb vakantie werk in een kaasfabriek gedaan op het lab voornamelijk MLO werk.

MvG Ron

bedankt voor de informatie!
Top! :)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures