biochemie en fysische chemie?
Moderator: ArcherBarry
-
- Berichten: 40
biochemie en fysische chemie?
Wie kan mij uitleggen wat biochemische en fysische aspecten zijn met betrekking tot kaas [?]
bedankt
bedankt
- Berichten: 2.330
Re: biochemie en fysische chemie?
biochemisch aspect richt zich voornamelijk op de samenstelling van het kaas.
voorbeeld: verhouding in massa aan koolhydraten , vetten, vaste stof, water. Dit wordt vaak in een analyse bepaald. Fysisch denk ik voornamelijk aan de eigenschappen van kaas zoals veel gaten weinig gaten de kleur van de kaas is het een droge of een zachte kaas noem maar op. Ik weet er wel iets van ik heb vakantie werk in een kaasfabriek gedaan op het lab voornamelijk MLO werk.
MvG Ron
voorbeeld: verhouding in massa aan koolhydraten , vetten, vaste stof, water. Dit wordt vaak in een analyse bepaald. Fysisch denk ik voornamelijk aan de eigenschappen van kaas zoals veel gaten weinig gaten de kleur van de kaas is het een droge of een zachte kaas noem maar op. Ik weet er wel iets van ik heb vakantie werk in een kaasfabriek gedaan op het lab voornamelijk MLO werk.
MvG Ron
-
- Berichten: 40
Re: biochemie en fysische chemie?
bedankt voor de informatie!biochemiefreak schreef: biochemisch aspect richt zich voornamelijk op de samenstelling van het kaas.
voorbeeld: verhouding in massa aan koolhydraten , vetten, vaste stof, water. Dit wordt vaak in een analyse bepaald. Fysisch denk ik voornamelijk aan de eigenschappen van kaas zoals veel gaten weinig gaten de kleur van de kaas is het een droge of een zachte kaas noem maar op. Ik weet er wel iets van ik heb vakantie werk in een kaasfabriek gedaan op het lab voornamelijk MLO werk.
MvG Ron
Top!