Springen naar inhoud

Gehakt en Gezondheid


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Axel_CF

    Axel_CF


  • >25 berichten
  • 54 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 12 maart 2005 - 12:44

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag aan de hand van een taak die ik moet onderzoeken en het betreft voedselveiligheid.
Hier is de Vraag:

Wat is het maximale kiemgetal bacterien dat in zich in gehakt mag bevinden?
Waar kan ik de HACCP richtlijnen vinden?

Alvast bedankt

Greetz Axel.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

JohnDo

    JohnDo


  • >100 berichten
  • 111 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 maart 2005 - 17:19

Tja, het is nu zondag en echt zin heb ik niet om al die site door te bladeren opzoek naar het kiemgetal van gehakt. Dus een paar links om zelf te zoeken.

http://www.google.nl...getal vlees&lr=
http://www.google.nl...etal gehakt&lr=
Daarnaast kan je kijken bij keuringsdienst van Waren
http://www.google.nl...r=&start=0&sa=N

en misschien kan je HACCP richtlijnen vinden onder
http://www.google.nl...richtlijnen&lr=
http://www.nieuwhuis.....ProductID=123

etc etc
Ik denk dat je hiermee wel redt.

#3

Axel_CF

    Axel_CF


  • >25 berichten
  • 54 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 maart 2005 - 09:17

Hallo allemaal daar ben ik weer,

ik heb zoal rondgekeken op de sites die ik van sommige mensen heb gekregen maar als ik naar de HACCP regels ga zoeken op google krijg ik alleen maar voorbeelden en ik moet de officiele regels.
Dus als iemand iets weet over de regels tell me i am all ear.

Greetz, Axel

#4

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5079 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 14 maart 2005 - 13:20

haccp; even Googlen :D





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures