Springen naar inhoud

HACCP


  • Log in om te kunnen reageren

#1

B4rtj4h

    B4rtj4h


  • 0 - 25 berichten
  • 8 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 maart 2005 - 09:19

Hey beste mensen! :)


We hebben op school taken waar we aan moeten werken. :D En deze gaat over HACCP richtlijnen.
Effe een paar vraagjes daarover...

1. Welke HACCP regels/ richtlijnen zijn er?

2. Richtlijnen betreft Hygienecodes, waar kan ik die vinden?

3. Waar vind ik de bereidingswijzen voor Kaas/ Yoghurt en Bier?

Jongens alvast bedankt.... Als ik iets terug kan doen hoor ik het wel! :D

Pease B4rtj4h Geplaatste afbeelding

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

MarcdeS_CF

    MarcdeS_CF


  • 0 - 25 berichten
  • 9 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 maart 2005 - 13:09

op google zoeken en dan vind je dit intikken "HACCP"

#3

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5079 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 14 maart 2005 - 13:18

Ik denk dat je hier wel wat zinnige informatie moet kunnen vinden!

#4

biochemiefreak

    biochemiefreak


  • >1k berichten
  • 2330 berichten
  • VIP

Geplaatst op 15 maart 2005 - 13:39

even een paar opmerkingen hierover.
Over de bereiding van yoghurt en kaas is op het forum genoeg informatie te vinden dus ff zoeken op het forum. De rest vn de vragen zijn inprincipe zoals jorim en marcdes al aangeven makkelijk te vinden op het forum.
Als je de richtlijnen had gevolgd bij het plaatsen van een nieuwe vraag was je er waarschijnlijk ook wel zelf achter gekomen.

MvG Ron





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures