Springen naar inhoud

[scheikunde] Bier!


  • Log in om te kunnen reageren

#1

B4rtj4h

    B4rtj4h


  • 0 - 25 berichten
  • 8 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 maart 2005 - 09:48

Hey hier ben ik weer!

We noeten op school een test gaan doen met bier. Maar dat gaat dus niet meer door. :D MAAAAAR de vragen blijven!

En er is een 2e probleem, IK DRINK GEEN BIER!!!

Dus.... mischien kunnen jullie mij hel[pen?

We kregen de volgende vragen:
1. Het bier slaat snel dood, hoe kan dat?

2. Het schuim van het bier verdwijnt niet altijd even snel... hioe kan dat?

3. Hoe lang kan je bier laten staan?

ik moet dit in een profesioneel verslag verwerken dus.....

Alvast bedankt

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

JohnDo

    JohnDo


  • >100 berichten
  • 111 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 maart 2005 - 10:00

Geen bier drinker, tja dat wordt dan een probleem hier.
Wat heb je tot nu toe zelf gevonden over bier?
en dan geef ik je wel de site waar de antwoorden staan over bier

#3

JeroenCV

    JeroenCV


  • >1k berichten
  • 1153 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 maart 2005 - 10:12

ik geef alvast een hint.

Alle drie jouw vragen hebben met hetzelfde te maken.

wat zou ervoor zorgen dat schuim doet verdwijnen? hat zijn er verschillende dingen die aanwezig zijn? is het iets uit het bier? of iets uit de omgeving?
Ik snap het is een beetje onduidelijk maar toch...waaruit bestaat het schuim? waar heeft dit enige interactie mee? kan dit de oorzaak zijn?

edit: slaat vraag drie ook op het schuim, als vraag 1 en 2? Of wordt hier bedoelt hoe lang het duurt voor Bier bederft..in dat geval...het hangt helemaal van het soort bier af. Sommige bieren worden beter na een jaar of 2 a 3 rijping. Andere bederven na een week of 6....dus wat wordt bedoeld?


ps. antwoordt op vraag 3...als je het naast mij neerzet...ongeveer 1 seconden! :D

Veranderd door JeroenC, 14 maart 2005 - 10:28


#4

JohnDo

    JohnDo


  • >100 berichten
  • 111 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 maart 2005 - 10:28

ik wist niet dat bier biohazard was Geplaatste afbeelding .
Hint: datgene wat JeroenC bedoeld vindt je ook in ei

#5

-0meb0dy

    -0meb0dy


  • >100 berichten
  • 151 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 maart 2005 - 15:22

Idd, altijd weer die verrekte kuikentjes die het doen.... [!]





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures