Springen naar inhoud

Schimmels


  • Log in om te kunnen reageren

#1

derrick

    derrick


  • 0 - 25 berichten
  • 18 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 24 maart 2005 - 13:34

Hoe komt het dat schimmel op kaas alleen oppervlakkig groeit, en dus niet dieper in de kaas gaat groeien.

Als je dan alle oppervlakkige schimmel van de kaas afhaald, blijven er dan geen stoffen achter dat slecht zijn voor onze gezondheid?

Alvast bedankt
Persoonlijk bericht

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Pruts0r

    Pruts0r


  • >100 berichten
  • 243 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 maart 2005 - 14:32

Als je de search had gebruikt, zou er dit uitgerold zijn : Klik...

#3

MadMonkey

    MadMonkey


  • >25 berichten
  • 74 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 26 maart 2005 - 17:54

yo dooley

check gewoon je biologie boek daar staat het ook in

nog relaxe pasen





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures