Springen naar inhoud

[scheikunde] Eisen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Ulthor

    Ulthor


  • 0 - 25 berichten
  • 8 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 april 2005 - 21:57

welke eisen worden er gesteld aan de ruimte waarin je levensmiddelen bereid behalve dat het er schoon en zo moet zijn?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

rwwh

    rwwh


  • >5k berichten
  • 6847 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 05 april 2005 - 05:12

Vraag dat eens op een hygiene of horecaforum..... dan heb je meer kans op een antwoord...

#3

bteunissen

    bteunissen


  • >1k berichten
  • 1122 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 05 april 2005 - 12:29

Dat staat allemaal precies beschreven in de warenwet. Een (totaal onzinnig...) vak dat ik ooit op de HLO kreeg :oops:
De warenwet kan je makkelijk op Google vinden Geplaatste afbeelding

Grtz Bas

#4

Ulthor

    Ulthor


  • 0 - 25 berichten
  • 8 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 april 2005 - 13:30

Bedankt daar kom ik wel wat verder mee :oops:





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures