Springen naar inhoud

Fraunhofer diffractie


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Iloon_CF

    Iloon_CF


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 juni 2005 - 14:57

Voor school ben ik met een project over mayonaise bezig, bij de TU hebben we de deeltjesgrootte van mayonaise met behulp van laserdiffractie bepaald (met het Fraunhofer model).

Nu zijn er echter bij de zelfgemaakte mayonaises twee pieken te zien, de top van eerste piek ligt net boven de 1. Kan dit een ghostpiek zijn of weet iemand bij welk gebied een ghostpiek precies zit voor het fraunhofer model? Of weet iemand anders misschien hoe het komt dat we twee pieken hebben??

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures