Springen naar inhoud

pectinegehalte in vruchten


  • Log in om te kunnen reageren

#1

jack de keyzer

    jack de keyzer


  • >250 berichten
  • 251 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 05 augustus 2005 - 08:16

jorim, mss moet ik dit elders plaatsen, maar daarvoor zou ik dan graag op jou beroep willen doen.... :)

op de site van de "culinaire vraagbaak" is er een vraag gepost op welke eenvoudige (dwz zonder HPCL,....... maar eventueel wel mbv handmatige titratie)
manier je het pectinegehalte in vruchten kan bepalen...

mss weet één van de aanwezige analisten hier raad mee.....

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5075 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 05 augustus 2005 - 12:01

Dat kan nog wel eens erg moeilijk worden. Ik heb even rond gegoogeld, maar simpeler dan een ingewikkelde colorimetrische bepaling kan ik ze niet vinden :) maar dat zegt natuurlijk niks over wat anderen kunnen bieden :)

#3

jack de keyzer

    jack de keyzer


  • >250 berichten
  • 251 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 05 augustus 2005 - 12:27

klopt als een zere teen jorim !!!! ik had al zo een sterk vermoeden dat het niet eenvoudig kon zijn, afin, bedankt voor de moeite, ik zal m'n culinaire collega's op de hoogte brengen :)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures