Springen naar inhoud

micro-organismen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Tientje

    Tientje


  • 0 - 25 berichten
  • 6 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 januari 2006 - 10:40

Weet iemand misschien welke micro-organismen bederven kaas, yoghurt en bier?
N rare vraag, maar ik kom er zelf niet uit.

,,,

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

*_gast_Gerard_*

  • Gast

Geplaatst op 27 januari 2006 - 10:56

Als je met bederven bedoelt niet geschikt voor menselijke consumptie zullen dat in de meeste gevallen schimmels en soms bacterien en gisten zijn.

#3

Roy van Heesbeen

    Roy van Heesbeen


  • >250 berichten
  • 740 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 januari 2006 - 11:01

Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de Listeria soort, deze bacterie kan zich ook goed vermenigvuldigen bij koelkast temepratuur.
Bij kaas is vaker de schimmel de veroorzaker.

Veranderd door Roy van Heesbeen, 27 januari 2006 - 11:01






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures