Springen naar inhoud

pH electrode


  • Log in om te kunnen reageren

#1

helle008

    helle008


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 januari 2006 - 17:41

Zeer geacht Forum

Ben in het bezit van een Radiometer pH meter PHM80 daar was bij een
GK2501C electrode deze electrode is stuk.

Nu wil ik graaag weten of er een andere electrode op kan ?

Radioe meter vraagt € 214 voor een nieuwe , dat is voor mij veel te duur.
Is er een alternatief ??.

Voorbaat dank voor jullie antwoord.

Met vriendelijke groet.

Johannes Hellenthal
Zwartsluis

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Labstuff

    Labstuff


  • >250 berichten
  • 496 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 27 januari 2006 - 17:54

Wat voor aansluiting moet die electrode hebben (wat voor plug)?
Ik heb hier namelijk een hele berg Radiometer electrodes met verschillende aansluitingen liggen.

#3

helle008

    helle008


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 januari 2006 - 18:11

het is gewoon een pen geen schroef of zo.
bij in drukken klikt hij vast

#4

Ramoonus

    Ramoonus


  • >100 berichten
  • 223 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 december 2007 - 12:01

banaan stekker?

# Moderatoropmerking
biochemiefreak: Check eerst even de datum van de laatste post voordat je een reactie plaatst! Het omhoog halen van oude topics is niet de bedoeling.

Veranderd door biochemiefreak, 24 december 2007 - 13:09






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures